Nemzetközi foci sport

Megvan a Manchester United sztárigazolása

A Manchester United hivatalosan is bejelentette, amit napok óta már tényként kezelt mindenki:

a PSG-t elhagyó Edinson Cavani az angoloknál folytatja.

A 33 éves uruguayi csatár szerződése lejárt Párizsban, a klub pedig annak ellenére sem marasztalta, hogy a többi közt hat bajnoki címet nyert a csapattal, 200 góljával pedig a párizsiak történetének legeredményesebb játékosa. Egy évre írt alá a Manchesternél, de van opció a hosszabbításra.

Cavani 2007-ben érkezett Európába, azóta 341 gólt szerzett klubszínekben. Uruguayjal Copa Américát nyert 2011-ben, a válogatottban 116 meccsen 50 gólja van.

Kapott egy hatost a United, azonnal igazolt is egy védőt
Viszonylag olcsón sikerült erősíteni.

A United elég aktív volt az átigazolási szezon utolsó napján, Cavani előtt megszerezte a Portótól Alex Tellest, illetve majd januárban érkezik az Atalanta 18 éves szélsője, Amad Diallo Traoré, akiért 40 millió eurót fizet a klub.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!