Nemzetközi foci sport

Hiába akarta nagyon Koeman, nem lesz a Barcáé a támadó

Bár a játékos és a vezetőedző, Ronald Koeman is nagyon szerette volna, ha Memphis Depay a Lyontól a Barcelonához szerződik, a nemzetközi átigazolási időszak utolsó napján nem sikerült tető alá hozni az üzletet, írja a Mundo Deportivo.

Ennek oka az, hogy Ousmane Dembélé nem igazolt el.

Szinte hihetetlen, de még az eddiginél is erősebb lett a Bayern München
Három igazolást is bejelentett a német csapat, amely már így is megnyert mindent, amit meglehetett.

A klub szerette volna őt lepasszolni kölcsönbe a Manchester Unitedhez, volt azonban egy feltétel: a franciának egy évvel meg kellett volna hosszabbítania 2022-ig szóló szerződését. Dembélé ebbe nem ment bele, míg a Barcelona nem akarta elengedni úgy egy évre, hogy a visszatérésekor már döntési kényszerben legyen vele kapcsolatban.

Ronald Koeman egyébként még hétfőn is azt nyilatkozta, mennyire szeretné a csapatban tudni Depayt, miközben Lionel Messi a napokban azt mondta, szerinte inkább Dembélét kéne beépíteni a csapatba.

Kiemelt kép: Josep LAGO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!