Nemzetközi foci

Szinte hihetetlen, de még az eddiginél is erősebb lett a Bayern München

Douglas Costa, Eric Maxim Choupo-Moting és Bouna Sarr is a Bayern München labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A Bundesligában, a Német Kupában és a Bajnokok Ligájában is címvédő bajor klub hétfőn a honlapján jelentette be, hogy megállapodott a három játékossal, akik közül az ingyen érkező, 31 éves Choupo-Motinggal egy évre szóló megállapodást kötöttek, míg a 30 éves Douglas Costa kölcsönben játszik majd náluk. Sajtóhírek szerint utóbbi megállapodása két évre szól.

Sarrért már fizetett a Bayern, a hírek szerint 10 millió eurót kapott utána az Olympique Marseille és a francia klub kölcsönkapta Michaël Cuisancét.

A brazil szélsővel, Douglas Costával kapcsolatban kiemelték, 2015-től két szezonon át már szerepelt a Bayernben, ahol 77 tétmérkőzésen 14-szer volt eredményes, azóta a Juventust erősítette.

Megy a Juvéba, kifütyülték a drukkerek
A firenzei szurkolók nem annyira boldogok, hogy az utált riválishoz megy.

A Németországban született, de kameruni válogatott csatár, Choupo-Moting a Paris Saint-Germaintől érkezett, ahová 2018 nyarán került, korábban viszont több német klubnál (Hamburg, Nürnberg, Mainz, Schalke), valamint Angliában (Stoke City) is megfordult.

Kiemelt kép: Miguel MEDINA / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik