Nemzetközi foci sport

Angol válogatott focisták fittyet hánytak a járványügyi szabályokra

Három angol focista születésnapi bulit tartott, amely során megszegték a járványügyi szabályokat, írja az Independent.

Tammy Abrahamnek dobtak össze barátai egy meglepetésbulit, csakhogy erről videók is készültek, amelyből világosan kiderült, hogy hatnál többen voltak, amely jelenleg tilos a brit szabályok szerint. Még ennél is kínosabb, hogy Jadon Sancho is feltűnik a videóban, aki megfázásra emlékeztető tünetek miatt nem játszott a Borussia Dortmund legutóbbi, Freiburg elleni bajnokiján.

Sanchónál koronavírusos fertőzéstől tartott a klubja és bár negatív lett a tesztje, a BVB vezetősége inkább nem kockáztatott. A német klub így aztán elengedte játékosát az angol válogatott összetartására, de arra nem számított, hogy az állítólag lábadozó játékos vadul bulizik Abrahammel és Ben Chilwellel.

Tammy Abraham nyilvánosan bocsánatot kért, mert bár nem tudta, hogy hazaérve legalább húsz ember fogadja majd, megszegte a szabályokat.

Kiemelt kép: Leila Coker/MI News/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!