Nemzetközi foci sport

A Juventus teljes keretét karanténba küldték

A Juventus FC labdarúgóklubnál két koronavírusos megbetegedést regisztráltak szombaton, ezért a teljes keret karanténba kényszerült.

Vasárnap a Napolit látta volna vendégül a címvédő, ám olasz sajtóértesülések szerint a csapat már el sem utazott Torinóba, így aztán vélhetően nem rendezik meg a találkozót hétvégén. Érdekesség, hogy a Juve közleménye szerint a fertőzött személyek nem játékosok, és nem is a szakmai vagy az orvosi stáb tagjai.

Ennek ellenére a teljes keret karanténba kényszerül, és annak tagjai negatív teszteredménnyel is csak az edzéseken és a mérkőzéseken vehetnek részt. A Napoli már korábban bejelentette, hogy Piotr Zielinski és Eljif Elmas, valamint egy munkatársa megfertőződött, így a nápolyi klub számára is kényelmes a halasztás.

Kiemelt kép: Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!