Nemzetközi foci

Az EL-ellenfele legveszélyesebb játékosát igazolja le a Milan

A Milan 3-2-re győzött az Európa Liga harmadik selejtezőkörében a norvég Bodö/Glimt ellen, amely nagyon jól játszott, és alaposan megnehezítette az olasz csapat dolgát. A norvég klub hatalmas fölénnyel, 18 ponttal vezeti hazája bajnokságot, amelyben a Fradi BL-ellenfele, a Molde áll a második helyen.

A Milan ellen a Bodö/Glimt egyik legjobbja Jens Petter Hauge volt, ő szerezte csapata második gólját, és végig nagyon veszélyesen játszott, nehezen bírt vele az olaszok védelme.

A Milant meggyőzte a 20 éves szélső teljesítménye, és az olasz klub egyből megkezdte a tárgyalásokat a Bodö/Glimttel az átigazolásáról. A bajnokságban 17 meccsen 14 gólig és 9 gólpasszig jutó szélső iránt korábban a Manchester City is érdeklődött, de a Milan lett végül a befutó, amely a hírek szerint 5 millió euróért szerzi meg.

Hauge kedd reggel utazott Milánóba, ahol az orvosi vizsgálat után aláírhatja a szerződését.

Valamit csak jól csinálnak Norvégiában, ha abból indulunk ki, hogy a 20 éves Erling Haaland a Bundesliga egyik legjobb csatára, a vele egyidős Hauge pedig most adta el magát egy hétszeres BEK/BL-győzteshez.

Kiemelt kép: Facebook.com/petterhauge11

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik