Nemzetközi foci sport

Diego Costa Luis Suárezről: Egyikünk harap, másikunk harcol

Diego Costa elismerte, hogy jövőjét az Atletico Madrid vezetőinek kezébe adta ezen a nyáron.

Álomszerűen sikerült Suárez debütálása az Atléticóban
Ehhez vajon mit szólnak a Barcelonánál?

„Hagytam, hogy a klub döntsön a jövőmről. Nem akartam azért küzdeni, hogy csak teher legyek. Éppen ellenkezőleg. Ha el akarnak adni vagy kölcsön szeretnének adni, tegyék. De azt is elfogadom, ha fel akarják bontani a szerződésemet” – nyilatkozta a Granada elleni vasárnapi 6-1-es győzelem után.

A spanyol újságírók ugyanis úgy látják, ha már az Atlético megszerezte a Barcelonától Luis Suárezt, akkor ez azt is jelentheti, hogy Diego Costa távozóban van. Ehhez lépest ő kezdett, szerzett egy gólt, majd a helyére beállt uruguayi klasszis két góllal és egy gólpasszal debütált.

Nagy szerencse, hogy Luis hozzánk jött, nem is értem, a Barcelona hogyan hagyhatta őt elmenni.

De ez nagyon jó nekünk. Sokat segíthet a góljaival, a küzdőszellemével és az akaratával” – mondta Diego Costa.

Arra a kérdésre, vajon Diego Simeone lép-e olyat,. hogy egyszerre játszatja őket elől, Costa azt mondta:

Jó ötlet, egyikünk harap, másikunk harcol.

Kiemelt fotó: Burak Akbulut / Anadolu Agency via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!