Nemzetközi foci sport

Álomszerűen sikerült Suárez debütálása az Atléticóban

Álomszerűen sikerült Luis Suárez debütálása az Atlético Madridban, a Barcelonától érkezett csatár két gólt szerzett, és még egy gólpasszt is kiosztott a Granada elleni 6-1-es győzelem alkalmával.

Suárez a 70. percben állt be, akkor már 3-0-ra vezetett az Atlético Diego Costa, Ángel Correa és Joao Félix góljaival, sőt Saúl Niguez még egy büntetőt is elrontott.

Suárez másfél perce volt a pályán, amikor máris gólpasszt jegyzett, Marcos Llorentét ugratta ki remek labdával.

A 85. percben aztán megszületett az első Suárez-gól Atlético-mezben, Llorente beadása után pazar fejessel talált be.

És a hosszabbításban megszületett a második gól is, Suárez szinte belebotlott a lekészített labdába, ami a kapufáról kipattant, és a kapust érintve visszakerült a csatár elé, aki a bal sarokba passzolt.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!