Nemzetközi foci sport

Bejelentette Luis Suárez szerződtetését az Atlético Madrid

Miután csütörtökön hírül adta az Atlético Madrid, hogy megegyezett a Barcelonával Luis Suárez átigazolásáról, pénteken már be is jelentette a csapat új csatárát.

Az uruguayi csatár pénteken kétéves szerződést kötött új csapatával, amely sajtóhírek szerint cirka hatmillió eurót fizetett érte az FC Barcelonának. Suárez a katalánok történetének harmadik legeredményesebb játékosa volt 198 góllal, de az új edző, Ronald Koeman nem számított rá, ezért szóltak a 33 éves futballistának, hogy kereshet új csapatot.

Eredetileg a Juventushoz került volna, de ott már elfogytak az EU-n kívüli játékosoknak fenntartott helyek, így Suárezt csak akkor igazolhatta volna le az olasz csapat, ha a játékos leteszi az olasz állampolgársági vizsgát, és megkapja az útlevelet. Csakhogy az uruguayi állítólag csalt a nyelvvizsgán és így az üzlet meghiúsult.

Suárezt azzal vádolják, hogy csalt az olasz nyelvvizsgán
Egy olasz lap szerint előre tudta a válaszokat, miközben szinte egyáltalán nem beszél olaszul.

Maradt tehát az Atlético Madrid, amelynek eredetileg nem akarta eladni Suárezt a Barca, ám végül megegyeztek egymással a csapatok.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Atletico de Madrid.com/Alberto Saenz Molina

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!