Nemzetközi foci sport

A Tottenham-drukkerek siettek a negyedosztályú focicsapat segítségére

El kellett halasztani a Leyton Orient és a Tottenham Hotspur mérkőzését az angol Ligakupa harmadik fordulójában, ugyanis az előbbi csapat keretében többen is koronavírusosak lettek. Egyelőre nem tudni, mikor lehet pótolni a meccset, ha lehet egyáltalán.

Lecsapott a koronavírus az angol Ligakupára
A Spurs meccse elmaradt, a West Ham megfogyatkozott a meccse előtt.

Ugyan szurkolók nem mehetnének be a stadionba, azonban a televízió közvetítené a párharcot, márpedig, ha nem lehet megrendezni, és a Tottenham játék nélkül jut tovább, az 150 ezer fontos kiesést jelentene a negyedosztályú Leyton Orientnek. Úgy, hogy a kiscsapatokat amúgy is jobban sújtja a pandémia miatti gazdasági visszaesés.

Erre érkezett egy fantasztikus reakció a Spurs-drukkerektől, akik a halasztás után több mint 20 ezer fontért vásároltak a kiscsapat webshopjában.

Minderről a Leyton Orient számolt be a Twitter-oldalán, ugyanis külön posztban köszönték meg ezt a nagyszerű gesztust. A Tottenham csatára, Harry Kane amúgy is mezszponzora a csapatnak, amelynél 2011-ben kölcsönben játszott.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!