Nemzetközi foci sport

Zugló polgármestere az európai szuperkupáról: Ez nem focimeccs, hanem emberkísérlet

Zugló polgármestere, Horváth Csaba arra biztatja a kormányt, hogy nézők nélkül rendezzék meg a csütörtöki Bayern München-Sevilla európai szuperkupa-mérkőzést, írja az MTI.

A Bayern edzője nem ért egyet a budapesti Szuperkupa megrendezésével
Azok után, hogy járványügyi szempontból rizikós területnek nyilvánították Magyarországot.

A polgármester a XIV. kerületi Puskás Aréna, a mérkőzés helyszíne előtt tartott online közvetített sajtótájékoztatón kifejtette, hogy nem focimeccsre, hanem emberkísérletre készülnek, ha nézők előtt zajlik a játék. Elmondása szerint még nem késő helyesen cselekedni, Orbán Viktor még időben befejezheti az emberi hazárdjátékot.

Horváth Csaba azt kérte minden magyar honfitársától, aki megvette a jegyét, hogy maradjon otthon és a tévé előtt szurkoljon és ugyanezt kérte a tiszteletjegyet kapó mentősöktől és a VIP-jeggyel rendelkezőktől is. Érvelését azzal egészítette ki, hogy Markus Söder bajor miniszterelnöknek van igaza, aki szintén arra kérte az embereket, hogy maradjanak otthon, valamint a Sevilla is 3000 helyett 500 szurkolónak adott el jegyeket.

Kiemelt kép: 24.hu / Ivándi-Szabó Balázs

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!