Nemzetközi foci sport

Klopp kiakadt egyik munkatársa sportszerűtlenségén

Sportszerűtlen eset árnyékolta be a Liverpool vasárnapi, Chelsea elleni győzelmét: amikor az első félidő végén Paul Tierney játékvezető piros lapot mutatott fel a hazaiak játékosának, Andreas Christensennek az első félidő végén, a vendégkispadon valaki hallhatóan megtapsolta a döntést.

Kloppot hallani lehetett, amint hangosan kiabálja:

Megőrültél? Mi sohasem csináljuk ezt, oké?

A Liverpool német menedzsere a mérkőzés végén megpróbálta tisztázni az esetet.

„Nem a cserejátékosaim egyike tette, hanem egy másik munkatársam. Már elmondtam neki, mit gondolok erről” – nyilatkozta,

A mérkőzést végül a Liverpool gól nélküli félidő után Sadio Mané duplájával 2-0-ra megnyerte.

Kiemelt fotó: NEIL HALL / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!