Nemzetközi foci sport

Koeman elzavarja a Barcelona legnagyobb tehetségét?

A Marca, a Sport és a Katalán Rádió is arról számolt be szombaton, hogy Ronald Koeman közölte Riqui Puig-dzsal, hogy nem számít rá.

A 21 éves középpályás a katalánoko legnagyobb tehetsége, Xavi Hernández egy korábbi interjúban azt mondta, nem is érti, miért nem tartozik már a kezdőcsapathoz. Az előző szezonban Puig 11 bajnokin jutott szóhoz, különösen az idény vége felé, csereként. A klub egyelőre nem reagált, de mindenképp jelzésnek tűnik, hogy Puig már az utolsó felkészülési meccs keretéből is kimaradt.

Puig szerződése 3 évig érvényes, a Transfermarkt szerint 25 millió eurót ér a játékjoga, egyelőre kérdéses a jövője.

Kiemelt kép: Quality Sport Images/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!