Nemzetközi foci sport

Húszmillióért igazolna a Liverpool a BL-győztestől

Megegyezett egymással Thiago Alcantara átigazolásáról a Bayern München és a Liverpool FC, írja csütörtökön a BBC.

A középpályás megszerzése már korábban is téma volt az angoloknál, azonban Jürgen Klopp korábban azt mondta, csak akkor tudják szerződtetni a spanyol futballistát, ha valaki távozik, mert heti 200 ezer fontra rúgna a fizetése. Ennek ellenére a BBC szerint csütörtökön megegyezett a két klub, a Premier League címvédőjének csupán húszmillió fontot kell fizetnie, amely további feltételek teljesülése mellett 25-re növekedhet.

Thiago négy évre ír alá a Liverpoolhoz és a hatos mezszámot kapja majd.

Kiemelt kép: Ben STANSALL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!