Nemzetközi foci sport

Gyilkossági kísérlettel vádolnák meg a játékvezetőt kiütő, majd fejbe rúgó játékost

Roman Sirokov még augusztusban, egy amatőr focimeccsen kapott piros lapot a játékvezetőtől, mire válaszul behúzott egyet a bírónak, akit aztán még többször fejbe is rúgott. Úgy kellett a többi játékosnak lefognia a magáról megfeledkező, korábbi 57-szeres orosz válogatott labdarúgót, aki a Zenittel UEFA Kupát is nyert.

A játékvezetőt, Nyikita Dancsenkót mentő szállította el, később megállapították, hogy arccsonttörést szenvedett. Három hetet töltött kórházban.

Az ügyvédei azt szeretnék, ha Sirokovnak gyilkossági kísérlet vádjával kellene bíróság elé állnia.

Az rt.com cikke szerint az ügyvédek úgy vélik, hogy a súlyos testi sértésért kiszabható ítélet nem lenne elég kemény. Sirokov a tette után egy hosszú posztban kért bocsánatot.

Pirosat kapott, ezért kiütötte a bírót a korábbi orosz válogatott játékos
Egy amatőr futballmérkőzésen borult el Roman Sirokov agya.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!