Nemzetközi foci sport

„Még sosem játszottam három ekkora védő ellen” – Werner hamar megtudta, milyen a Premier League

A Premier League 1. fordulójában a Chelsea 3-1-re nyert a Brighton otthonában, az új igazolások közül Timo Werner és Kai Havertz is bemutatkozott. Míg utóbbinak csendesebb mérkőzése volt, addig előbbi kiharcolt egy tizenegyest. A meccs után megkérdezték tőle, mik az első tapasztalatok, vicces volt a válasza.

Még soha életemben nem játszottam három ilyen magas, ilyen masszív védő ellen

– mondta a 181 centiméter magas német csatár.

Irgalmatlanul nagy volt a Chelsea győztes gólja
Pedig a londoniak kapusa benézett egy távoli lövést, de a társak azonnal kisegítették.

A Brightonban Adam Webster (190 cm), Lewis Dunk (193 cm) és Ben White (185 cm) kezdett hátul.

A 24 éves, 31-szeres német válogatott Werner Stuttgartban nevelkedett, majd négy éven át volt az RB Leipzig játékosa. Most nyáron igazolt Londonba, 53 millió euró volt a vételára.

Kiemelt kép: GLYN KIRK / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!