Nemzetközi foci sport

Mégis a Chelsea-é lesz a legdrágább német játékos

Elhagyta a német labdarúgó-válogatott edzőtáborát Kai Havertz, aki Londonba repült azért, hogy szerződést kössön a Chelsea-vel. A Kicker szerint csak órák kérdése, hogy a Bayer Leverkusen játékosa aláírja új szerződését.

A német foci legújabb csúcsterméke, akiből generációnként csak egy születik
A leverkuseni Kai Havertz még csak 20 éves, de már van 34 gólja a Bundesligában, ami rekord, és nem úgy tűnik, hogy lassítana. Csoda, hogy a Real, a Barca, a Liverpool, a Bayern és a MU is vinné a srácot?

„Természetesen jobban szerettük volna, ha teljes mértékben a válogatottra koncentrálhatott volna. De tisztában vagyunk a helyzet jelentőségével” – mondta Oliver Bierhoff, a válogatott igazgatója.

A német válogatott csütörtökön 1-1-es döntetlent játszott a spanyolokkal, de a mérkőzésen a Bayer Leverkusen és játékos kérésére Havertz nem lépett pályára, nehogy a megállapodást egy esetleges sérülés veszélybe sodorja.

A futballtörténelem legdrágább német játékosáért a Chelsea 100 millió eurót fizet , a felek ötéves szerződést kötnek.

Kiemelt fotó: MARKUS GILLIAR / GES-Sportfoto / dpa Picture-Alliance via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!