Nemzetközi foci sport

Lesznek nézők a Serie A követekző idényében

Korlátozott számban, de lehetnek majd nézők az olasz élvonalbelli labdarúgó-bajnokság 2020-2021-es kiírásában.

Sajtóhírek szerint az ország labdarúgó-szövetsége által benyújtott tervezetben az szerepel, hogy szigorú előírások mellett az ülőhelyek harminc százalékát értékesítenék. A szociális távolságtartó intézkedések betartása mellett a drukkereknek szájmaszkot kellene viselniük, továbbá a belépéskor testhőmérséklet-mérésen esnének át.

Mégis lehetnek nézők a Bundesligában?
Meglepő hír ütötte föl a fejét Németországban.

A topbajnokságok más-más módon indulnak majd el, az angol és a spanyol bajnokság nyitányán nem lesznek majd nézők, Franciaországban csak ötezren lehetnek a lelátókon, míg Németországban a stadionok 20 százaléka telhet meg.

Kiemelt képen a Napoli szurkolói egy előszezon-mérkőzés előtt. Fotó: Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!