Nemzetközi foci sport

Mégis lehetnek nézők a Bundesligában?

A korábbi hírek ellenére nézők előtt rendezhetik a Bundesliga 2020-2021-es szezonnyitót.

A Bild napilap és a dpa hírügynökség szerint az RB Leipzig–FSV Mainz elleni mérkőzésre várhatóan 8400 szurkolót engednek be szeptember 20-án, vagyis a Red Bull Aréna befogadóképességének 20 százalékát. A mérkőzésre azonban nem hoznak forgalomba jegyeket, hanem a  a bérletes szurkolók között sorsolják ki a résztvevőket.

A bajnoki bronzérmes, Bajnokok Ligája-elődöntős RB Leipzig néhány héttel ezelőtt higiéniai óvintézkedéseket tartalmazó tervezetet terjesztett a következő szezonra vonatkozóan a városi járványügyi hatóság elé, amely ezt elfogadta. A lipcseiek eredetileg 20 ezer nézővel számoltak, de még a mostani elképzelés is módosulhat a koronavírus-helyzet függvényében.

Kiemelt kép: Kai Pfaffenbach/Pool via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!