Nemzetközi foci sport

Messi 700 millió eurós fizetésről állapodott meg új klubjaival

A Daily Record információja szerint a Barcelonából távozó Lionel Messi megállapodást kötött a City Football Group vezetőivel, ennek értelmében az argentin klasszis öt év alatt 700 millió eurót kereshet a Manchester City, majd a New York City FC csapataiban.

Lehet, hogy Messit nem látjuk egy évig játszani?
Továbbra sem tudni, mi lesz Barcelona argentin klasszisának sorsa.

Így beigazolódni látszik a spanyol Sport.es korábbi információja, miszerint Messi saját magát vásárolhatná ki a barcelonai szerződésből, és a pénzt a manchesteriek tulajdonosa bónuszként fizetné neki vissza.

A tervek szerint három évet Angliában, majd kettőt New Yorkban futballozna.

A hírek szerint a CFG még részvénytulajdont is felajánlott neki a kompenzációs csomag részeként, de ő inkább a készpénzt választotta.

Messi állítólag előnyben részesíti a Manchester City ajánlatát, hiszen egyrészt eljuthatna a Premier League-be, másrészt együtt dolgozhatna korábbi edzőjével, Pep Guardiolával, akivel úgy érzi, újabb Bajnokok Ligája-trófeát nyerhetne.

Kiemelt fotó: ODD ANDERSEN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!