Nemzetközi foci sport

Hat évvel hosszabbított Manchesterben David De Gea riválisa

A Manchester United labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy 2025-ig meghosszabbította Dean Henderson szerződését.

Az angol kapus az elmúlt idényben a Sheffield Unitedben szerepelt kölcsönben és a Premier League egyik legjobb kapusaként tartották számon. Végleg ki is vásárolta volna őt szerződéséből a sheffieldi csapat, azonba a Manchester Unitednél úgy döntött a vezetőség, hogy esélyt kap arra, hogy David De Geával megküzdjön a helyéért.

De Geát az elmúlt szezonban rengeteg kritika érte és többször rendkívül bizonytalan volt a kapuban, így számítani lehetett arra, hogy komoly riválist kap a következő kiírásban.

Henderson egyébként 14 éves kora óta erősíti a Manchester United akadémiáját, a mostani szerződése további egyéves opciót tartalmaz. A Sky Sports beszámolója szeriint heti 120 ezer fontot tehet majd zsebre, amivel posztján a világ egyik legjobban fizetett játékosa lesz.

Kiemelt kép: Peter Powell/Pool via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!