Nemzetközi foci

Koronavírusos lett egy Barca-játékos

A Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy pozitív lett egyik játékosa koronavírustesztje.

Nem a Bajnokok Ligájában szereplő kerettagok egyikéről van szó, azok közül fertőződött meg valaki, akik otthon maradtak.

Kilencen, Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Alená, Rafinha, Miranda és Oriol Busquets a héten kezdték meg a felkészülést a következő szezonra, a kötelező tesztelés során derült ki, hogy az egyikük koronavírusos lett. A klubhonlap szerint nem érintkezett azokkal a focistákkal, akik elutaztak a Bajnokok Ligája lisszaboni zárótornájára.

A koronavírusos játékosnak nincsenek tünetei, otthoni karanténba vonult. A többieken újabb tesztet végeznek el.

Pozitív tesztek az Atlético női csapatánál is

Megszakította a felkészülését a női labdarúgó Bajnokok Ligája portugáliai minitornájára az Atlético Madrid együttese, miután a férficsapathoz hasonlóan náluk is volt pozitív koronavírusteszt, írja az MTI. A klub szerdai bejelentése szerint a játékosok és a szakmai stáb tagjai közül négyen fertőződtek meg, ők házi karanténba kerültek, a csapat többi tagja pedig a szigorú előírások betartásával készülhet tovább.

 

Az Atlético női együttese jövő pénteken lépne pályára a Barcelona ellen a női BL negyeddöntőjében. A férfiakhoz hasonlóan a női futballban is minitornán dől el a BL-trófea sorsa, a mecsseket Bilbaóban és San Sebastianban rendezik.

Kiemelt kép: Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Olvasói sztorik