Nemzetközi foci bajnokok ligája

Kiderült, melyik két Atlético-focista hagyja ki a Gulácsiék elleni meccset a koronavírus miatt

A vasárnap kitudódott két pozitív koronavírus-teszt miatt az Atlético Madrid nem utazott el hétfőn Lisszabonba a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcas döntőjére.

A klub egy napja jelentette be, hogy a 93 fős küldöttség két tagjának pozitív lett a tesztje, azóta kiderült, hogy a horvát jobbhátvéd, Sime Vrsaljko, valamint az argentin támadó, Ángel Correa fertőződött meg, akik házi karanténba kerültek.

A hétfő délelőtti edzés elmaradt, utazás helyett a delegációra újabb tesztek vártak, és ezúttal mindenki negatív tesztet produkált, így az Atlético kedden elutazhat a BL-torna helyszínére. A Marca azt írja, az első csapat 21 fős keretéhez négy akadémista csatlakozik: Alex Dos Santos, Manu Sánchez, Riquelme és Toni Moya.

A spanyol csapat csütörtökön a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató német RB Leipziggel találkozik a BL negyeddöntőjében. A meccs elhalasztása valószínűtlennek tűnik a nyolcas döntő feszített menetrendje miatt, mivel jövő kedden és szerdán már az elődöntőkre kerül sor Portugáliában.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik