Nemzetközi foci sport

Kiderült, melyik két Atlético-focista hagyja ki a Gulácsiék elleni meccset a koronavírus miatt

A vasárnap kitudódott két pozitív koronavírus-teszt miatt az Atlético Madrid nem utazott el hétfőn Lisszabonba a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcas döntőjére.

A klub egy napja jelentette be, hogy a 93 fős küldöttség két tagjának pozitív lett a tesztje, azóta kiderült, hogy a horvát jobbhátvéd, Sime Vrsaljko, valamint az argentin támadó, Ángel Correa fertőződött meg, akik házi karanténba kerültek.

A hétfő délelőtti edzés elmaradt, utazás helyett a delegációra újabb tesztek vártak, és ezúttal mindenki negatív tesztet produkált, így az Atlético kedden elutazhat a BL-torna helyszínére. A Marca azt írja, az első csapat 21 fős keretéhez négy akadémista csatlakozik: Alex Dos Santos, Manu Sánchez, Riquelme és Toni Moya.

A spanyol csapat csütörtökön a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató német RB Leipziggel találkozik a BL negyeddöntőjében. A meccs elhalasztása valószínűtlennek tűnik a nyolcas döntő feszített menetrendje miatt, mivel jövő kedden és szerdán már az elődöntőkre kerül sor Portugáliában.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!