Nemzetközi foci

Levideózták, ahogy Solskjaer az ellenfél játékosával beszélget, a szurkolók pedig imádják

A Manchester United kihagyott ugyan egy rakás helyzetet, de végül Bruno Fernandes hosszabbításban, büntetőből szerzett góljával legyőzte 1-0-ra a Köbenhavnt és bejutott az Európa Liga elődöntőjébe. A mérkőzés után nagyszerű pillanatot kapott el a kamera, amikor az angolok vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer ment pacsizni a dánok csapatkapitányával, a görög Zecával. és mivel tök üres volt a stadion, így a közvetítésben minden tisztán hallatszott is, a szurkolók pedig imádják a felvételt.

Nagyon köszönök mindent, amit a Manchester Unitedért tettél

– mondta a United-drukker Zeca, amire Solskjaer azt felelte, hogy próbálják a csapatot visszahozni az őt megillető helyre, majd Fernandes kapcsán megjegyezte, hogy ő rengeteget segít neki ebben.

A norvég edző 2018 decemberében vette át a csapatot José Mourinhótól, nyolc győzelemmel indított, és aztán ugyan voltak hullámvölgyek a United játékában azóta, a mostani szezonban a bajnokságban meglett a harmadik hely és az automatikus Bajnokok Ligája-indulás, mellette pedig az FA Kupában és a Ligakupában is elődöntőig jutott.

Az Európa Ligában a négy között a Wolverhampton Wanderers és a Sevilla meccsének továbbjutója következik majd.

Kiemelt kép: FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Olvasói sztorik