Nemzetközi foci sport

Kroost vagy Iscót adná a Real a Serie A legjobbjáért

Tavaly nyáron sokáig a levegőben lógott Paulo Dybala klubváltása, ám az argentin támadó végül maradt a Juventusszal, amellyel ismét bajnok lett, ráadásul őt választották meg a Serie A legjobbjának.

Paulo Dybala lett az idény legjobbja Olaszországban
A legjobb csatárnak mást választottak a liga vezetői.

Tavaly két angol klubbal, a Manchester Uniteddel és a Tottenhammel hozták hírbe Dybalát, a SportMediaset nevű olasz oldal pedig most a Real Madrid nevét dobta be vele kapcsolatban. A Real állítólag Toni Kroost vagy Iscót is hajlandó lenne felajánlani Dybaláért cserébe, kérdés, az edzőváltáson átesett Juventusnál mit mondanak a spanyolok ötletére.

Dybala a bajnokságban 33 meccsen 11 gólt és 11 gólpasszt jegyzett, minden sorozatot számolva pedig 46 találkozón 31 Juve-gólban vállalt szerepet. A 29-szeres argentin válogatott szerződése 2022 júniusáig szól az olasz klubnál.

Kiemelt kép: MARCO BERTORELLO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!