Nemzetközi foci sport

Zavarba jön a Real-játékos, ha Zidane-nal kell beszélnie

Ugyan már évek óta együtt dolgoznak, a Real Madrid brazil középpályása, Casemiro még mindig zavarba tud jönni, ha a vezetőedzővel, Zinédine Zidane-nal kell beszélgetnie.

Mind a mai napig egy kicsit ideges leszek. Mondtam is már neki, hogy nem tudja, mennyit jelent a számomra

mesélte a Guardiannak a brazil, aki még azt is megbocsátotta a korábbi klasszisnak, hogy 1998-ban a franciák megverték Brazíliát a világbajnoki döntőben.

Zidane az eltiltott Ramost viszi Manchesterbe, Bale-t nem
A Real edzője kihirdette azt a keretet, amelynek az lesz a feladata, hogy kiverekedje a negyeddöntőt Guardioláék ellen.

„Ebben az évben talán többet vállalhattam volna, de azért így is tettem a dolgom. De Zizou mindig beszél hozzám és többet akar. Azt szokta mondani, »Case, nem arra kérlek, hogy olyat csinálj, amit nem tudsz, hanem azt, amit igen«” – folytatta a játékos.

A 28 éves Casemiro azt is elmondta, mindene a labdarúgás, különböző, statisztikákat elemző oldalakat búj folyton és akár a kínai bajnokság meccseit is megnézi, mert egyszerűen imádja a játékot, szeretné minél jobban érteni és azt sem tartja kizártnak, hogy majd edző lesz. A fanatizmusával egyébként olykor az őrületbe kergeti a feleségét.

A játékos 2013-ban érkezett a Real Madridhoz, az évek során pedig kirobbanthatatlanná vált a középpályáról, posztján a világ egyik legjobbja lett. A spanyol csapattal két bajnoki cím mellett négyszer nyert meg a Bajnokok Ligáját.

Kiemelt kép: Paul ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!