Nemzetközi foci

Zavarba jön a Real-játékos, ha Zidane-nal kell beszélnie

Ugyan már évek óta együtt dolgoznak, a Real Madrid brazil középpályása, Casemiro még mindig zavarba tud jönni, ha a vezetőedzővel, Zinédine Zidane-nal kell beszélgetnie.

Mind a mai napig egy kicsit ideges leszek. Mondtam is már neki, hogy nem tudja, mennyit jelent a számomra

mesélte a Guardiannak a brazil, aki még azt is megbocsátotta a korábbi klasszisnak, hogy 1998-ban a franciák megverték Brazíliát a világbajnoki döntőben.

Zidane az eltiltott Ramost viszi Manchesterbe, Bale-t nem
A Real edzője kihirdette azt a keretet, amelynek az lesz a feladata, hogy kiverekedje a negyeddöntőt Guardioláék ellen.

„Ebben az évben talán többet vállalhattam volna, de azért így is tettem a dolgom. De Zizou mindig beszél hozzám és többet akar. Azt szokta mondani, »Case, nem arra kérlek, hogy olyat csinálj, amit nem tudsz, hanem azt, amit igen«” – folytatta a játékos.

A 28 éves Casemiro azt is elmondta, mindene a labdarúgás, különböző, statisztikákat elemző oldalakat búj folyton és akár a kínai bajnokság meccseit is megnézi, mert egyszerűen imádja a játékot, szeretné minél jobban érteni és azt sem tartja kizártnak, hogy majd edző lesz. A fanatizmusával egyébként olykor az őrületbe kergeti a feleségét.

A játékos 2013-ban érkezett a Real Madridhoz, az évek során pedig kirobbanthatatlanná vált a középpályáról, posztján a világ egyik legjobbja lett. A spanyol csapattal két bajnoki cím mellett négyszer nyert meg a Bajnokok Ligáját.

Kiemelt kép: Paul ELLIS / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik