Nemzetközi foci sport

Kylian Mbappé mégis visszatérhet a Bajnokok Ligája-negyeddöntőre?

A Paris Saint-Germain sztárja, Kylian Mbappé fantasztikus tempóban gyógyul és már az Atalanta elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőről álmodik.

A francia csapat sztárcsatárja a július 24-i Francia Kupa-döntőben (1-0) szerzett súlyos bokasérülést egy rossz belépő miatt, már a trófea átadásánál is mankóval járt. Az RMC  Sport és a L’Equipé szerint viszont olyan gyorsan gyógyul a bokája, hogy akár az Atalanta elleni párharcra is felépülhet.

Kylian Mbappé mankóval hagyta el a kupadöntő helyszínét
Kérdéses a csatár felépülése a Bajnokok Ligája-negyeddöntőre.

Beszámolók szerint már mankók nélkül közlekedik, ami önmagában is rendkívül gyors javulás, ráadásul az orvosi vizsgálatok is egyre jobb eredményeket hoznak. Ander Herrera szerint Mbappé és a PSG is bízik abban, hogy a vártnál előbb felépülhet a csatár és így pályára léphet az augusztus 12-i, Atalanta elleni negyeddöntőn.

Minden sorozatot figyelembe véve Mbappé 30 gólt és 18 gólpasszt jegyzett az elmúlt szezonban, ebből 5-5 találat és assziszt volt a BL-ben.

Kiemelt kép: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!