Nemzetközi foci sport

A Dinamo Zagrebből igazolt csatárt a Ferencváros

Bejelentette hivatalos honlapján a Ferencváros, hogy szerződtette Roko Baturinát a Dinamo Zagrebtől.

A horvát korosztályos válogatott támadó 2017-ben került a zágrábiakhoz, de nem tudta beverekedni magát a felnőttekhez és legutóbb a szlovén élvonalbeli NK Bravóban szerepelt kölcsönben. A 20 éves csatár Szlovéniában 16 meccsen nyolc gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Baturina szerződésének hosszát és árát nem firtatja a Fradi, de a szlovén nogomania értesülései szerint egymillió euró körüli vételára lehetett. A 20 éves horvát csatár a nyári ötödik érkező a zöld-fehéreknél Bogdán Ádám, Adnan Kovacevic, Aissa Laidouni és Myrto Uzuni után.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!