Nemzetközi foci sport

Disznófejet hagytak egy olasz csapat edzőpályáján

Az olasz élvonalbeli bajnokságban szereplő SPAL bejelentette hivatalos honlapján, hogy egy levágott disznófejet találtak a klub edzőpályáján. Az állat feje mellett egy feliratot is találtak a pályamunkások, amelyen ez állt: „Takarodjatok, Ferrara disznói!”

Nincs problémánk azzal, ha bárki tüntetéssel fejezi ki a véleményét, de mindennek megvan a módja. Nem tudom, ki áll az akció mögött, de egy állat fejét használni kegyetlen és ízléstelen megnyilvánulás. A szurkolóink ennél többet érdemelnek, mindig tisztelettességesek és tudnak viselkedni

mondta a SPAL elnöke, Valentina Ferozzi.

A Serie A sereghajtójának rettenetes szezonja van, biztosan utolsóként végez majd, a februárban kinevezett Luigi Di Biagio vezérletével 14 meccséből tizenegyet elbukott és csak egyet nyert meg. Ennek ellenére nem tudni, melyik csapat szurkolója hagyta vitt disznófejet a pályára.

Kiemelt kép: Gabriele Maltinti/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!