Nemzetközi foci

A Juventus megint elszórakozott egy kétgólos előnyt

Őrült meccset játszott a Juventus a Serie A 33. fordulójában a Sassuolo vendégeként: kétgólos előnyt elherdálva csikart ki döntetlent a címvédő.

A Juve a 12. percben már 2-0-ra ellépett Danilo bombagóljával és Gonzalo Higuaín közeli ziccere után, de Filip Djurisic már az első félidőben szépíteni tudott. Térfélcsere után aztán Domenico Berardi pillanatok alatt egyenlített egy szenzációs szabadrúgással, sőt percekkel később már a vezetést is megszerezte a hazai csapat Francesco Caputo révén.

Innentől már a Juventusnak kellett hajtania, hogy egyáltalán pontot szerezzen Reggio Emiliában, ez egészen hamar sikerült is, Alex Sandro a 63. egyenlített fejjel egy szöglet után. Egy ilyen őrült meccsen benne volt a pakliban még néhány gól, végül azonban 3-3 maradt a végeredmény.

Azok után, hogy a Juventus legutóbbi idegenbeli meccsén 2-0-s vezetésről kikapott 4-2-re a Milan ellen, ezúttal a vereséget elkerülte, de újra elszórakozott egy kétgólos előnyt és már három bajnoki óta nyeretlen. A Sassuolo pedig egy hónapon belül harmadszor játszott 3-3-as döntetlent.

Eredmények – Serie A, 33. forduló

Sassuolo-Juventus 3-3 (1-2)
AC Milan-Parma 3-1 (0-1)
Bologna-Napoli 1-1 (0-1)
Sampdoria-Cagliari 3-0 (2-0)
AS Roma-Hellas Verona 2-1 (2-0)
Lecce-Fiorentina 1-3 (0-3)
Udinese-Lazio 0-0

Kiemelt kép: Marco Luzzani/Getty Images

Olvasói sztorik