Nemzetközi foci sport

Belecsapott a villám egy 16 éves focistába

Bejárta az internetet az a felvétel, amelyben egy orosz focicsapat edzésén belecsapott a villám a csapat kapusába. Az orosz harmadosztályú FK Znamja Truda Orehovo-Zujevo edzésén jól látható, hogy a becsapódó villám egyenesen Ivan Zaborszkijba csapódik.

Az RT beszámolója szerint már a pályán sikerült újraéleszteni a fiút, akit ezek után kórházba szállítottak. Zaborszkij kómában van, de jól reagál a kezelésre és teljesen felépülhet.

Kiemelt kép: instagram.com/fczt1909/

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!