Lampard 150 millióból megújítaná a Chelsea támadósorát

A klub állítólag 70 millió fontot is kifizetne Kai Havertzért.
Kapcsolódó cikkek

Azok után, hogy a Chelsea 37 millió fontért szerződtette az Ajax marokkói támadó középpályását, Hakim Zijest, illetve egybehangzó hírek szerint 53 milliót fizet az RB Leipzig német válogatott csatáráért, Timo Wernerért, a londoni csapat újabb nagy fogásra készül.

A német foci legújabb csúcsterméke, akiből generációnként csak egy születik
A leverkuseni Kai Havertz még csak 20 éves, de már van 34 gólja a Bundesligában, ami rekord, és nem úgy tűnik, hogy lassítana. Csoda, hogy a Real, a Barca, a Liverpool, a Bayern és a MU is vinné a srácot?

A Guardian című napilap értesülése szerint a klub már felvette a kapcsolatot a Bayer Leverkusennel, és akár 70 millió fontot is kifizetne Kai Havertzért.

Német sajtóértesülés szerint a múlt héten a Real Madrid jelentkezett be a 21 éves szélsőért, ám a spanyolok egy évig még kölcsönadnák őt, és csak 2021-től költözne Madridba.

Rudi Völler, a leverkuseniek sportigazgatója nemrég úgy nyilatkozott, hogy még egy évig szeretnék megtartani Havertz-et. A hétszeres válogatott támadó mostani szerződése 2022-ig szól a Bayernél.

A hírek szerint Frank Lampard menedzser még egy szélsőt kiszemelt, és szívesen látná a Leicester City játékosát, Ben Chilwellt is.

Kiemelt fotó: Stuart FRANKLIN / POOL / AFP