Nemzetközi foci

Meglepő igazolásra készül a Liverpool

Nagyon úgy tűnik, hogy a Liverpool lemaradt az RB Leipzig csatársztárjáról, Timo Wernerről, aki a hírek szerint már meg is egyezett a Chelsea-vel és a nyáron Londonba igazol. Jürgen Kloppék a jelek szerint továbbléptek és figyelik, ki lehetne erősítés a Pool számára, ha hinni lehet a Sunday Mirrornak, akkor meg is van a következő kiszemelt.

Adama Traoréról, a Wolves izomkolosszus szélsőjéről van szó.

A Barcelonában viszonylag hamar lemondtak a most 24 éves játékosról, aki Angliában szépen felépítette magát, játszott az Aston Villában és a Middlesbroughban is, majd 2018-ban, 20 millióért igazolta le a Wolves. A mostani az igazán kiemelkedő szezon a számára, csapata legjobbja, a Wolves pedig a hatodik helyről várja a folytatást a Premier League-ben – és versenyben van a Bajnokok Ligája-indulásért, mivel a Manchester City nem indulhat majd a BL-ben.

Talán nem látjuk a focitörténelem egyik látványos összeomlását, ha Figo felesége igent mond
Az európai futballtörténet egyik legfurább csapata a Torpedo Moszkva: két klónja is volt, mégis az 1930-ban alapított egyesület maradt fenn egyedül.

Traoré szerződése 2023-ig szól, a transfermarkt.com szerint 25,5 millió euró körül mozog a piaci értéke, ami egy Liverpool-kaliberű klub számára aprópénz.

Kiemelt kép: OLI SCARFF / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik