Nemzetközi foci

A Barca braziljával erősítene a szupercsapattá váló Newcastle

Nagyon úgy tűnik, hogy sikerül eladnia Philippe Coutinhót a Barcelonának a nyáron, az El Mundo Deportivo értesülései szerint ugyanis a Newcastle már hivatalosan is megkereste a katalánokat. Az angol klub szaúdi kézbe kerülhet hamarosan és elég komoly bevásárlásra készülnek. A padra Maurico Pochettinót vagy Rafa Benítezt ültetnék, ők állítólag mindketten szívesen látnák a csapatban a brazilt.

Bale nem érti, miért cikizi mindenki a golf miatt
Hiába nyert egy rakás trófeát Madridban, sosem lett igazán kedvenc.

Coutinhót 2018 januárjában, 108 millió euróért igazolta le a Barca a Liverpoolból, összesen 76 meccsen játszott a csapatban, 21 gólja és 11 gólpassza van, jelenleg ugyanakkor kölcsönben a Bayern Münchenben focizik, de a németek a hírek szerint nem hívják le az opciójukat a kivásárlására. 2023-ig szól a szerződése, a Barcelona azonban szívesen pénzre váltaná.

A brazil a Barcával két bajnoki címet, egy Király kupát és egy spanyol Szuperkupát nyert, és nem kizárt, hogy a Bayernnel is lesz egy bajnoki aranya: a müncheniek hat fordulóval a vége előtt hét ponttal vezetnek, a legutóbb épp az üldöző Dortmundot győzték le.

Kiemelt kép: JEFF KOWALSKY / AFP

Olvasói sztorik