Nemzetközi foci

Sorban állnak a klubok a Barca sérülékeny sztárjáért

A Juventus és a Barcelona egy ideje már egyeztet a bosnyák középpályás átigazolásáról, Miralem Pjanicról, és az üzlet részeként klubot válthat a katalánok remek képességű, de öntörvényű és sérülékeny támadója, Ousmane Dembélé is.

Barcelonában csak hat játékos védett, a többiek feláldozhatóak
Az FC Barcelona vezetése semmiképpen sem adja el Lionel Messit és a spanyol bajnoki címvédő együttes további öt labdarúgóját a Marca értesülése szerint.

A francia játékos sérülései miatt ebben az idényben mindössze kilenc tétmeccsen szerepelt, de így is kapósnak mondható, a Juve mellett a Sun nevű bulvárlap szerint az Arsenal és a Manchester United kívánságlistáján is szerepel, de lehetett olvasni a PSG érdeklődéséről is.

A Juvetus eredetileg a brazil Arthurt szerette volna bevonni a Pjanic-féle átigazolásba, de ő nem ment bele, így került képbe a még mindig csak 23 éves Dembélé, akiért a Barca 2017 nyarán 125 millió eurót fizetett a Borussia Dortmundnak, írja a Mundo Deportivo nevű spanyol lap.

Az olasz klub egyelőre csak kölcsönvenné Dembélét, aki nem tartozik a hat védett játékos közé, akiket a Barca mindenképp meg akar tartani.

Forrás: sofascore.com

Kiemelt kép: Josep LAGO / AFP

Olvasói sztorik