Nemzetközi foci sport

Klopp a hasát foghatta a röhögéstől játékosai frizuráját látva

Bár az még nem dőlt el, hogy újraindul-e a Premier League, de szerdán már a bajnokságot toronymagasan vezető Liverpool is elkezdte az edzéseket – az előírásoknak megfelelően kis csoportokban.

Az internet népe egyből rácuppant a liverpooli focistákra, akik közül Sadio Mané és Roberto Firmino is figyelemre méltó frizurával tért vissza a karanténból.

Mané sérója arról árulkodik, hogy nem sikerült eldöntenie, hogy akkor most kopasz legyen, vagy hagyja megnőni a haját, ebből születhetett ez az egészen érdekes köztes megoldás.

Firmino pedig a Rodolfo-bajusz mellé göndör fürtöket növesztett, ami felér egy időutazással, tisztára, mintha az 1980-as évekből került volna elő a brazil csatár.

A Liverpool 25 pontos előnnyel vezeti a tabellát a címvédő Manchester City előtt, úgyhogy egészen közel áll ahhoz, hogy 30 év után először bajnoki címet ünnepelhessen.

Kiemelt kép: GEOFF CADDICK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!