Nemzetközi foci sport

Premier League: egyre többen tagadják meg, hogy edzésre menjenek

Az angol első osztályban a játékosok, valamint a szakmai stábok tagjai is koronavírusteszten estek át, 748 emberből hatnál mutatták ki a fertőzést. Azóta kiderült, hogy hárman a Watfordból (közülük egy játékos), illetve Ian Woan, a Burnley másodedzője produkált pozitív eredményt, és ugyan nincsenek tüneteik, házi karanténba vonultak.

A Watford egyik játékosa, Troy Deeney korábban azt mondta, neki fontosabb a családja egészsége, mint a pénz, így megtagadja az edzésre járást. A The Athletic szerint a csapatnál

többen is a csapatkapitányhoz hasonlóan tesznek és nem jelennek meg a szerdai edzésen.

Családja miatt megtagadja az edzéseket a PL-csapat focistája
Nem akarja veszélybe sodorni kisfiát, aki légzési nehézségekkel küzd.

Az angol bajnokságot, amely eredetileg május 17-én zárult volna, márciusban függesztették fel a világjárvány miatt, de a brit kormány a hónap elején megnyitotta a lehetőséget a profi sport újraindulásához. Zárt kapus mérkőzésekkel így a PL is folytatódhat, a tervek szerint júniusban, a csapatoknak még 9-10 mérkőzésük van hátra.

Kiemelt kép: LINDSEY PARNABY / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!