Nemzetközi foci

Ramos jobb formában van, mint a karantén előtt

A bajnokságok felfüggesztése miatt a futballistáknak egyedül kell készülniük a klubtól kapott edzésterv alapján, és lazsálni nem érdemes, mert ha ismét elkezdődnek a közös edzések, gyorsan kiderül, kik azok, akik nem tették oda magukat.

Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya azt mondja, hiába van hetek óta karanténban, jobb formában van, mint amikor még ment a bajnokság.

Miután a kényszerszünet megfosztott minket a közös edzésektől és a meccsektől, nagy figyelmet fordítunk a diétánkra, a pihenésre és az egyéni edzésre. A szezon közben gyakran háromnaponta kell pályára lépni, és nincs idő se edzésekre, se pihenésre, most viszont mindkettőre van lehetőség, ezért is érzem magam jó állapotban. Tudtuk, hogy ez nem lesz egy gyors lefolyású procedúra, de látjuk a fényt az alagút végén

– nyilatkozta Ramos a Real Madrid TV-nek.

Aki a klubtól kapott edzésterv mellett személyi edzővel végez különmunkát, akivel jól összeszokott párost alkotnak, hiszen 2015 dolgoznak együtt, és aki segít neki, hogy fejlődhessen bizonyos területeken.

A spanyol klubok május elején kezdhetik újra az edzéseket, de azt nem tudni, mi lesz a bajnokság sorsa. A Real az eddig lejátszott 27 forduló után a második helyen áll, hátránya két pont a Barcelona mögött.

Kiemelt kép: CRISTINA QUICLER / AFP

Olvasói sztorik