Nemzetközi foci

Meghosszabbítja szerződését az argentin válogatott csatár

Hosszú egyeztetés után már csak az aláírás hiányzik a szerződésről. Az argentint vitte volna a PSG és a Bayern is, ő mégis marad a Juventusnál.

Jorge Antun, az argentin válogatottnak és a Juventus támadójának, Paulo Dybalának az ügynöke nyilatkozott a calciomercato.com oldalán, hogy már csak az aláírás hiányzik a játékos és a klubja között az új szerződésről. A csatár kontraktusa 2022 nyarán járt volna le, ezt hosszabbítják meg a napokban a felek.

Paulo Dybala 2015 júliusában, hároméves palermói szereplés után csatlakozott a Juventushoz. A futballista sokáig nem tudott alapemberré válni, ezt többször sérelmezte is. Az idén viszont változott a helyzet. Maurizio Sarri, a torinóiak vezetőedzője rendre a kezdőben vetette be a támadót, aki élt is a bizalommal. Az idei szezonban 34 tétmeccsen szerepelt, tizenháromszor volt eredményes, és előkészített tizenkét gólt is.

A dél-amerikai focista tavaly nyáron kis híján elhagyta a torinóiakat, ám végül a maradás mellett döntött.

Paoulo Dybala is elkapta a koronavírust, ám felgyógyult belőle. Az olasz gárdák a jövő hét elején állhatnak edzésbe, és ha minden a tervek szerint halad, úgy május végén kupameccsekkel, majd június elején bajnoki találkozókkal folytatódhat a futballélet Olaszországban, de természetesen zárt kapuk mögött.

 

 

Kiemelt kép: Vincenzo PINTO / AFP 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik