Nemzetközi foci sport

Nem adja vissza a Schalke a bérletek árát

Helyette négy opciót kínál a klub.

A német Bundesligában hatodik helyen álló FC Schalke 04 hivatalos közleményben jelezte: négy opciót kínál a koronavírus-járvány miatt pórul járt bérleteseinek.

A klub nem téríti vissza a bérletek árát, de a bérlettel rendelkező szurkolók kedvezményt kaphatnak a következő idényre szóló szezonjegyekre, vagy ezt a kedvezményt levásárolhatják a szurkolói boltban. Akik ezzel a lehetőséggel nem élnének, azok kérhetnek egy „köszönöm” pólót, illetve van egy pólómentes opció is: egyszerűen a klub kasszájában hagyják az előző három opció árát.

Kiemelt kép: dpa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!