Nemzetközi foci sport

Kiárusítás: ezt a hat játékost akarja eladni a Real Madrid

Ha szeretnének igazolni, előbb muszáj bevételt termelnie a klubnak.

A Real Madrid hat futballistája eladását tervezi, és az ügyletből 121 millió eurós bevételt remél az AS szerint.

A spanyol lap úgy tudja, hogy a királyi klub a következő átigazolási időszakban elsősorban walesi csatárának, Gareth Bale-nek az értékesítéséből vár nagy pénzt, de sokat hozhat a konyhára az is, ha túlad kolumbiai középpályásán, James Rodríguezen.

Borul minden a Real Madridnál a Kane-üzletben
Mégsem akarják már megvenni az angol sztárt.

Meg akar válni a madridi klub vezetése a támadó Lucas Vásqueztől és dominikai válogatott csatárától, Mariano Díaztól, mellettük piacra dobhatja két válogatott védőjét, Nachót és azt az Álvaro Odriozolát, aki jelenleg kölcsönjátékosként a Bayern München futballistája.

A tervezett kiárusítás hátterében az áll, hogy a koronavírus-világjárvány következtében a fővárosi klubot is jelentős veszteségek érték, és ha még játékosvásárlást is tervez, annak fedezetét legalább részben az említett labdarúgók eladása révén biztosíthatja.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!