Nemzetközi foci sport

Borul minden a Real Madridnál a Kane-üzletben

Mégsem akarják már megvenni az angol sztárt.

A Real Madrid letett szándékáról, hogy megvásárolja a legkiválóbb angol futballisták között jegyzett Harry Kane-t. A spanyol klub visszatáncolásáról a Daily Mail adott hírt, rámutatva, hogy a Tottenham csatárára nincsen elegendő pénz a Realnál sem, ahol szintén beszűkült a pénzügyi mozgástér a koronavírus-világjárvány egyik következményeként.

Korábbi hírek szerint a londoni klub késznek mutatkozott arra, hogy – megcsappant bevételeinek ellensúlyozására – 200 millió fontos rekordösszegért eladja az angol válogatottban is jeleskedő, rendkívül gólerős csapatkapitányt, de nem a hazai konkurenciának.

A Tottenham-vezetés ugyanis azzal a kikötéssel élt, hogy sem a Manchester United, sem a Premier League más együttese nem vásárolhatja meg Kane-t. A 26 éves csatárért külföldről, a tehetős klubok közül a Real Madrid mellett a Juventus is bejelentkezett.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!