Nemzetközi foci sport

Karanténban focizni? A Bayern sztárja szerint ez is belefér

Thomas Müller, a Bayern München labdarúgója azt mondta, akár még karanténba is vonulna, ha csak így lehetne folytatni a szezont.

Egyértelmű, hogy a futballban szinte az összes szabályt be kell tartani ahhoz, hogy folytatódhasson a játék. Amíg sikerül a szabályokkal, rendelkezésekkel összhangban cselekedni, addig játszani fogunk. Akár még karanténban is

– nyilatkozott a támadó Sport Bildnek.

A Leipzig két védőjére is lecsaphat a PSG?
Mukiele és Upamecano is távozóban.

A koronavírus-járvány miatt március közepe óta szünetel a német Bundesliga, amelyet jelenleg a címvédő Bayern vezet négypontos előnnyel. A bajnokság befejezésével kapcsolatban Müller a következőt fogalmazta meg:

Ha végül mégsem fejezhetjük be a szezont, számunkra sportszakmai szempontból csak egyvalami fontos, hogy a tabella élén állunk. Hogy aztán ebben a különleges helyzetben megkapjuk-e a bajnoki címet vagy sem, számomra már nem számít.

A bajorok még az ugyancsak félbeszakadt Bajnokok Ligájában is versenyben vannak, a nyolcaddöntő első mérkőzésén 3-0-ra verték a Chelsea-t.

Kiemelt kép: Frank Hoermann / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!