Nemzetközi foci sport

A Leipzig két védőjére is lecsaphat a PSG?

Mukiele és Upamecano is távozóban.

A német Sky információira hivatkozva a Culture PSG azt írja, a Paris Saint-Germain érdeklődik az RB Leipzig védője, Nordi Mukiele iránt. A 22 éves francia bekk megszerzése azonban nem lesz könnyű.

A játékost ugyanis már most nyáron szeretné megszerezni a klub, azonban egyelőre mindenki csak találgat, hogy hogyan alakul a két szezon közti átigazolási idény, másrészt a lipcsei klub sem feltétlenül engedné el a fiatal labdarúgót.

A német klub másik francia védőjét, Dayot Upamecanót is emlegették, mint lehetséges kiszemelt, a fenti kérdések azonban esetében is adottak – szerződése ugyanis még három évig köti a klubhoz.

Kiemelt kép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!