Nemzetközi foci sport

A hollandok már biztosan nem fejezik be a focibajnokságot

Hollandia miniszterelnöke, Mark Rutte kedd este bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt szeptember 1-ig minden engedélyköteles rendezvény elmarad. Mivel ez érvényes a nézők nélkül rendezett találkozókra is, így az Eredivisie befejezésére sem lesz lehetőség.

Nem lesz profi futball szeptember 1-ig

– emelte ki külön a kormányfő.

A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) eredetileg június 19-én folytatta volna a bajnokságot, azonban több klub, köztük az élcsapatok is nemtetszésüket fejezték ki ezzel kapcsolatban. Arról egyelőre nincs döntés, mi lesz a bajnoki cím sorsa, mivel az Ajax és az AZ Alkmaar pontazonossággal vezeti a tabellát, jobb gólkülönbségének hála előbbi áll az első helyen.

Kiemelt kép: Maurice van STEEN / ANP SPORT / ANP / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!