Nemzetközi foci

Manchesteri csata Gulácsi csapattársáért

A Manchester City és a Manchester United is érdeklődik Dayot Upamecano iránt – írja a Skysports. A Leipzig 21 éves középhátvédje igencsak kapós lehet a következő átigazolási időszakban, ugyanis jövő nyáron lejár a szerződése, s vonakodik azt meghosszabbítani.

A Skysports szerint a Manchester City már januárban szeretett volna védőt igazolni, de Nathan Aké (Bournemouth), Milan Skriniar (Inter), Mykola Matvyenko (Sahtar), Jonny Evans és Caglar Söyüncü (mindkettő Leicester City) sem írt alá a klubhoz a kiszemeltek közül.

Legyőzte a rákot az olasz foci legendája
És elmondta azt is, hogy lehet átvészelni a koronavírus-járványt.

A Manchester Unitednél Chris Smalling és Phil Jones jövője is erősen kérdéses, a csapat pedig legtöbbször Kalidou Koulibalyval (Napoli) hozták szóba. Az Arsenal is érdeklődést mutatott Upamecano iránt, ugyanakkor hamarosan csatlakozik az együtteshez William Saliba és Pablo Mari kölcsönszerződésében is szerepel vételi opció.

A Skysport úgy véli, az egyeztetések nagyon korai szakaszban vannak a koronavírus-járvány okozta bizonytalanság miatt, de az Upamecano szerződésében szereplő 60 millió eurós kivásárlási ár többek számára is kecsegtető lehet.

Kiemelt kép: Ronny Hartmann / AFP

Olvasói sztorik