Nemzetközi foci sport

Újabb csavar jöhet Robinho pályafutásában

Visszatér a Santoshoz?

A brazil Robinho hamarosan visszatérhet nevelőegyesületébe, a Santosba. A 36 éves támadónak kevesebb, mint három hónap van hátra szerződéséből a török élvonalbeli Istanbul Basaksehir csapatánál. A Santos elnöke bejelentette, Robinho nyitott arra, hogy visszatérjen a klubba, amelyben 2002-ben megkezdte pályafutását a felnőttek között. José Carlos Peres leszögezte: a korábbi százszoros brazil válogatott játékost mindig tárt karokkal várják – írja az MTI.

Robinho 2005-ben igazolt Európába, a Real Madridhoz, majd szerepelt a többi között a Manchester Cityben és az AC Milanban. Az olasz együttesben töltött évek alatt két periódusban is kölcsönbe került a Santoshoz.

Kiemelt kép: ORHAN AKKANAT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!