Nemzetközi foci

Ez is azt mutatja, Pogba mennyire szereti a futballt

Készül a visszatérésre a Manchester United világbajnoka.

Már nagyon várja a visszatérést Paul Pogba, a Manchester United francia labdarúgója, aki sérülései és műtétje miatt csupán epizódszerephez jutott eddig a szezonban.

A 27 éves világbajnok klub honlapjának adott nyilatkozatát az MTI idézte: januári bokaműtétjét követően már nem érez semmilyen fájdalmat, és reményei szerint hamarosan visszatérhet.

„Már majdnem azon a szinten vagyok, és csak arra tudok gondolni” – utalt a labdás edzéseket is végző Pogba arra, hogy hosszú kihagyást követően ismét társaival együtt készüljön. Hozzátette: pályafutása során még soha nem fordult vele elő, hogy ilyen sok mérkőzést kelljen kihagynia.

Csak még éhesebbé tett engem, hogy visszatérjek és jól teljesítsek, ami azt mutatja, hogy mennyire szeretem a futballt

– utalt a hosszú kényszerszünetre a középpályás.

Pogba augusztus végén sérült meg, majd szeptember végén egy, decemberben pedig két mérkőzés erejéig megpróbálkozott a visszatéréssel, de januárban végül megműtötték, és összesen csak nyolc mérkőzésen lépett pályára eddig a szezonban.

A Premier League-ben egyelőre április 30-ig vannak felfüggesztve a mérkőzések a koronavírus-járvány miatt, az MU 29 mérkőzésen szerzett 45 pontjával az ötödik helyen áll a tabellán. Az együttes az Európa Ligában a nyolcaddöntőbe jutott, amelynek első felvonásán 5-0-ra nyert az osztrák LASK vendégeként, mielőtt a kupasorozatot szintén megszakította az európai szövetség.

Kiemelt kép: Paul Ellis/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!