Nemzetközi foci sport

Már a Dortmund is bejelentkezett a Real kiszemeltjéért?

Azt hírlik a németek ajánlatot is tettek.

A Borussia Dortmund 40 millió eurós ajánlatot tett a Valencia CF saját nevelésű 20 éves futballistájáért, Ferrán Torresért a Marca vasárnapi híre szerint – írja az MTI.

A madridi sportnapilap úgy tudja, hogy a spanyol klub átengedheti a kiemelkedő tehetségnek számító középpályását a Bundesliga-csapatnak a nyár folyamán, de legalább 100 milliót kér érte a németektől.

Torres jelenlegi szerződése jövő nyárig szól a Valenciánál, amelynek nagycsapatához 2017-ben került fel a juniorok közül. Harmincöt tétmérkőzésen szerepelt az idényben, hat gól és hét gólpassz fűződik a nevéhez. A Marca szerint a játékos nemrég visszautasította klubjának a kontraktusa megújítására tett javaslatát.

A Dortmund mellett Torresre szemet vetett Európa számos elitklubja, így Angliából a Manchester United és a Liverpool, Olaszországból a Juventus, odahaza pedig a Read Madrid és a Barcelona is szívesen látná játékosai sorában.

Kiemelt kép: Jose Jordan/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!