Nemzetközi foci sport

Martínez ügynöke azt mondja, a csatár a Barcelonában köt ki

A Real Madridról is kérdezték Sergio Záratét, de szerinte a katalán klub lesz a befutó.

Az FC Barcelona első számú kiszemeltjeként emlegetik Lautaro Martínezt, az Internazionale argentin támadóját. A játékos nyári érkezését már gyakorlatilag el is könyvelte a spanyol sajtó, s úgy tűnik, igaza is lesz a helyi lapoknak: Sergio Zárate, a játékos ügynöke szerint is a katalánoknál köthet ki ügyfele.

Nagy az esély rá, de a játékos dönt

– idézi a Marca Zárate Fox Sports Mexikónak adott nyilatkozatát.

A lap hozzáteszi, a Real Madridra is rákérdeztek az interjúban, azonban Zárate szerint a Barcelona jobban illik ügyfeléhez. Az olasz Internél pedig „gondolhatnak, amit akarnak, de a piac diktálja a feltételeket. Amikor Európa egyik óriása akar egy játékost, akkor mindent meg fog tenni”.

Kiemelt kép: Vincenzo Pinto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!